Сет Спокойствие

Изживейте пълно подмладяване на кожата със сет от продукти, обогатени с комбинация от билки и етерични масла, осигуряващи мир и хармония.
Цена: 113.50 лв.

Сет Спокойствие

Цена: 113.50 лв.
Изживейте пълно подмладяване на кожата със сет от продукти, обогатени с комбинация от билки и етерични масла, осигуряващи мир и хармония.
Paraben Free
Alcohol Free
Not Tested on Animals
Sulfate Free
Sustainable Harvest
Vegan OK
Изживейте пълно подмладяване на кожата със сет от продукти, обогатени с комбинация от билки и етерични масла, осигуряващи мир и хармония. Органичното алое вера хидратира, а кокосът и зелената маслина почистват и подхранват. Peace Hand & Body Lotion - хидратиращ крем, съчетание от билки и етерични масла за успокоение и хармония. Студено пресованото кокосово масло, авокадото, медът и млякото от сладък бадем подобряват здравето на кожата, подхранват, хидратират, омекотяват и защитават. Peace massage balm - балсам с натурални антиоксиданти от студено пресовано кокосово масло, соя за копринено гладка кожа и масло от сладък бадем за подхранване и подмладяване на кожата. Peace Relaxing Body Mist - омекотяващ и предпазвящ кожата спрей. Съчетанието от билки и етерични масла осигуряват мир и хармония. Органичното алое вера тонизира и хидратира кожата, хамамелисът помага за комфорта на тялото, има антибактериално действие и подобрява цялостното здраве на кожата. Peace Cleansing Bar – натурален сапун с неутрално pH, без агресивни пенители, нежно почиства, омекотява и предпазва кожата от сухота. *Без парафин *Без силикони *Без алкохол *100% вегетариански *Не е тестван върху животни *Продължителни резултати
Кокос, соя, алое вера, сладък бадем, авокадо, мед.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

 
Сет Антистрес
Сет за Сън
Крем за ръце 4 в сет
Сет Кардамон и роза
Мъжки подаръчен Сет
Сет Манго
изчерпан
Сет "Peacock", лимитирана серия
изчерпан
Великденски сет
НОВО
Велкикденски сет Магичен Сън
НОВО
Сет Цейлонски чай
Сет Кокос